Om oss

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="271" img_size="full" alignment="center"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Om oss

Skönhetsproffsen är en e-handel inom skönhetsbranschen som ägs av MPG Gustafsson AB, org.nr. 556939-7150. Skönhetsproffsen är en seriös och modern e-handel som är grundad av personer med ett brinnande intresse för skönhet, välbefinnande och wellness.

Vår målsättning är att ta hand om dig som kund, erbjuda dig schyssta kampanjer och rabatter på väldigt många bra produkter!

Skönhetsproffsen är även Sveriges största e-handel inom Sockervax tillsammans med varumärket Body Sugaring fronten. Sockervax är en naturprodukt som de senaste åren blivit mer och mer populärt och användandet ökar stort i Sverige. Sockervax används av hundratals salonger i Sverige och blir även allt mer vanligt för hemmabruk. Varje vecka skicka vi tusentals ordrar med just sockervax.

Sockervax är väldigt skonsamt för huden och väldigt lätt att använda för alla. Eftersom sockervax är en betydligt mer skonsam motod att använda än vanlig traditionell vaxning ger detta även ett bättre resultat. Det gör dessutom inte lika ont att använda sockervax som med andra vaxmedtoder.

Detta p.g.a. att man avlägsnar sockret i hårets växtriktning och drar därför ut roten medhårs vilket gör att hela roten följer med enklare och risken för irritation, inåtväxta eller knäckta strån minskas avsevärt .

Vi är även stolta över att kunna erbjuda en av branschens bästa spray-tan produkter för hemmabruk.
Vår spray-tan som vi säljer heter TanMe och används idag över hela världen av människor med olika hudtyp med ett mycket bra resultat. Önskar du som många andra att få en naturlig gyllenbrun bränna, då är TanMe rätt produkter för dig.

Vill du hitta ett samarbete, sponsoravtal eller bli ambassadör för Skönhetsproffsen?
Hör då av dig till info@skonhetsproffsen.se

Välkommen som kund hos Skönhetsproffsen!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]